Kvinesdal bibliotek

   
 
Det kom et brev: noveller
Your basket is empty
Vis
Title Statement
  • Det kom et brev: noveller
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Subject
Year
  • 2015
Summary, etc
  • Har bibliografi, innholdsfortegnelse Inneholder 10 noveller
ISBN
  • 978-82-93184-80-5
Available
  • 1/1
Waiting
  • 0 (0)
*00001105 am  2200301   4500
*00141132
*008                      a          10nob 2
*015  $a0444331$bBIBBI
*019  $bl$dAN
*020  $a978-82-93184-80-5$bib.$cNkr 299.00
*035  $a0444331
*035  $a263182
*24504$aDet kom et brev$bnoveller$wkom et brev
*260  $a[Larvik]$bLIV$c2015
*300  $a155 s.
*505  $aHar bibliografi, innholdsfortegnelse
*505  $aInneholder 10 noveller
*650 2$aNorske noveller$xSamlinger$1839.823$2BS$9nob
*655 2$aNoveller$2BS$9nor
*700 2$aHenriksen, Levi$d1964-$jn.$tOslo, Minnesota
*700 2$aMattsson, Annette$d1959-$jn.$tAndre steder
*700 2$aKvalshaug, Vidar$d1970-$jn.$t1973
*700 2$aDahle, Gro$d1962-$jn.$tEverglades
*700 2$aLunde, Gunnar$d1944-1993$jn.$tPostbudet
*700 2$aPoppy, Edy$cpsevd. for Ragnhild Moe$d1975-$jn.$tUtslettesarbeidet
*700 2$aHalberg, Jonny$d1962-$jn.$tElvegutt
*700 2$aBerg, Line$d1977-$jn.$tEn dag på stranden$udag på stranden
*700 2$aMartinsen, Thomas J.R.$jn.$tSe
*700 2$aHeivoll, Gaute$d1978-$jn.$tEkko
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

I antologien "Det kom et brev" har 10 norske forfattere skrevet hver sin postnovelle. Noveller der brev eller postkort forandrer noe, eller er på vei til å forandre noe. Med tristhet, munterhet, ensomhet, lengsel og minner om noe som var, som blir, som er, fortelles historier om mennesker og valgene de tar. Det er blitt et spennende knippe historier, ført i pennen av noen av landets mest anerkjente forfattere. Disse er med: Levi Henriksen, Annette Mattsson, Jonny Halberg, Vidar Kvalshaug, Line Berg, Thomas J.R. Marthinsen, Gunnar Lunde, Edy Poppy, Gaute Heivoll og Gro Dahle.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
K 1exAvailable Kvinesdal bibliotek