Kvinesdal bibliotek

   
Rest: hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Rest: hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge
Contributors
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • 641.5 Ø
Owner
  • KVINESDAL
Classification
Subject
Year
  • 2021
Summary, etc
  • Matsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2646-7
Available
  • 0/1
Waiting
  • 0 (0)
*00002054pam  22002771  4500
*00166807
*008210528                a       0  00nob 2
*015  $a0618484$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2646-7$binnbundet$cNkr 449.00
*08201$a641.552$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5$dØ
*096  $a641.5 Ø
*10010$aRuud, Øystein$d1963-$jn.$0(NO-TrBIB)15028074
*24510$aRest$bhvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge$cØystein Ruud, Jimmy Øien ; foto: Stian Broch
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2021]
*300  $a213 sider$billustrasjoner i farger$c27 cm
*520  $aMatsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aRestemat$0matlaging$1641.552$2bibbi$41137704$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*70010$aØien, Jimmy$d1992-$eforf.$jn.$0(NO-TrBIB)1634286305226
*700 0$aBroch, Stian$d1981-$efotogr.$jn.$0(NO-TrBIB)12060764
*850  $aKVINESDAL
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/40fbe772-af55-4b99-a4b4-73269dc9114a/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856  $aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/40fbe772-af55-4b99-a4b4-73269dc9114a/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996  $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=648523&SU=6475$zlocal
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.
Vis
Lukk
Pictures 
Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
K 1exOn loan16.02.2022Kvinesdal bibliotek641.5 Ø