Kvinesdal bibliotek

   
Godt nok junior: sunne matgleder for unge kokker
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
  • Godt nok junior: sunne matgleder for unge kokker
Language
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Shelf
  • uf 641.5 G
Owner
  • KVINESDAL
Classification
Subject
Year
  • 2019
Summary, etc
  • Dette er en kokebok med 60 oppskrifter på proteinrik, fiberrik og smakfull mat. Oppskriftene er enkle å lage, og det er lagt vekt på enkle råvarer som egg, banan, havre, fisk, grove korn og grønnsaker. Det er også fokus på måltidet og det å nyte mat både alene og sammen med andre, samt idéer til måltider etter skoletid. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-93351-72-6
Available
  • 1/2
Waiting
  • 0 (0)
*00001113pam  22002291  4500
*00155353
*008190826                j          00nob 2
*015  $a0569201$bBIBBI
*019  $abu,u,mu$bl
*020  $a978-82-93351-72-6$binnbundet$cNkr 349.00
*08201$a641.5123$zh$223/nor
*090  $c641.5$dG
*096  $auf 641.5 G
*10010$aGausel, Margrethe$d1979-$jn.
*24510$aGodt nok junior$bsunne matgleder for unge kokker$cMargrethe (Maggi) Gausel
*250  $a1. utgave
*260  $aBryne$bJæren forlag$c2019
*300  $a172 sider$billustrasjoner i farger
*520  $aDette er en kokebok med 60 oppskrifter på proteinrik, fiberrik og smakfull mat. Oppskriftene er enkle å lage, og det er lagt vekt på enkle råvarer som egg, banan, havre, fisk, grove korn og grønnsaker. Det er også fokus på måltidet og det å nyte mat både alene og sammen med andre, samt idéer til måltider etter skoletid. Kokebok for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*521  $aAlder: 9-16 år
*650 1$aMatlaging$xFor barn$1641.5123$2BS$41121156$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$41166110$9nor
*850  $aKVINESDAL
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Slipp barna løs på kjøkkenet! La barna lage sin egen mat og du vil bli overrasket over alt de klarer ved hjelp av «Godt nok junior». I denne boken har Maggi Gausel laget 60 oppskrifter som alle er enkle å lage, og inneholder proteinrik og fiberrik mat. Og ikke minst; som smaker godt! Tenk å komme hjem fra jobb til et måltid som barna har laget? Boken fokuserer også på måltidet, det å nyte maten enten en er alene eller er sammen med andre. Det er lagt vekt på enkle råvarer som egg, banan, havre, fisk, grove korn og grønnsaker. Mange gode ideer til måltidet etter skoletid, og barn over 8 år vil kunne lage disse. Husk, riktig mat er som «bensin» for små kropper! Som i neste omgang forbedrer både læring og trening. Det er klart for nye tider på kjøkkenet...

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Fj 1exAvailable Fjotland filialuf 641.5 G
K 2exOn loan07.11.2019Kvinesdal bibliotekuf 641.5 G