Kvinesdal bibliotek

   
Smak spansk : lær å lage tapas og andre spanske retter
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Smak spansk : lær å lage tapas og andre spanske retter
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5946 B
Eier
  • KVINESDAL
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2017
Noter
  • På omslaget: Matsafari «Smak spansk» er en kombinert reise- og kokebok. Forfatterne har besøkt mange av de beste restaurantene og barene i Madrid og fått både oppskrifter og inspirasjon av kokkene. Boka inneholder 80 oppskrifter på velsmakende retter med tilhørende vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset det norske kjøkkenet, og alle ingrediensene fås kjøpt i Norge. I tillegg inneholder boka reportasjer og intervjuer fra området samt tips til gode restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Omtalen er utarbeidet av BS. Har register
ISBN
  • 978-82-93311-34-8
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001347pam  22002531  4500
*00152953
*008                      a          00nob 2
*015  $a0517136$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-93311-34-8$bib.$cNkr 399.00
*08201$a641.5946$zh$223/nor
*090  $bq$c641.5946$dB
*096  $a641.5946 B
*10010$aBerg, Jon$jn.
*24510$aSmak spansk$blær å lage tapas og andre spanske retter$cJon Berg og Rodrigo Belda ; foto: Paul Paiewonsky
*260  $aOslo$bGursli Berg$c2017
*300  $a223 s.$bkol. ill.
*500  $aPå omslaget: Matsafari
*505  $aHar register
*520  $a«Smak spansk» er en kombinert reise- og kokebok. Forfatterne har besøkt mange av de beste restaurantene og barene i Madrid og fått både oppskrifter og inspirasjon av kokkene. Boka inneholder 80 oppskrifter på velsmakende retter med tilhørende vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset det norske kjøkkenet, og alle ingrediensene fås kjøpt i Norge. I tillegg inneholder boka reportasjer og intervjuer fra området samt tips til gode restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aMatlaging$zSpania$1641.5946$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*70010$aBelda, Rodrigo$d1977-$emedforf.$jchil.-n.
*700 0$aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotogr.$jn.
*850  $aKVINESDAL
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Bli med på matsafari til Madrids spennende kjøkken! Madrid er på kort tid blitt et av verdens ledende mat- og vinområde. Hvor enn du går, finner du fantastiske restauranter og tapasbarer, mange av dem etablert de seneste fem årene. «Smak spansk» er en reise- og kokebok i ett. Forfatter Jon Berg og restauratør Rodrigo Belda har besøkt noen av de beste restaurantene og barene i Madrid og omegn, og har fått oppskrifter fra kokkene. Du lærer å lage tradisjonelle og moderne retter av Madrids egne kokker. 80 oppskrifter på enkle og smakfulle retter med vinanbefalinger. Oppskriftene er tilpasset et norsk kjøkken, og alle ingrediensene kan fås kjøpt i Norge. Boka inneholder reportasjer og intervjuer, og tips til restauranter, barer, konditorier, delikatesseforretninger og markeder. Her er også tips til utflukter fra Madrid, som verdensarvbyen Toledo.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
K 1exTilgjengelig Kvinesdal bibliotek641.5946 B